AKTUELNO

Od autora serije „Ćerke“ i „Surova ljubav“ stiže ostvarenje koje ćete pratiti bez daha.

Televizija Pink je već godinama poznata po odličnom izboru inostranog igranog programa, koji stvaruje odlične rezultate gledanosti, a taj trend će se nastaviti. Uskoro sa emitovanjem na najgledanijoj komercijalnoj televiziji počinje nova visokobudžetna tuska serije iz 2019. godine – „Sestre“. Serija je dobila odlične kritike u turskoj, kako zbog intrigantne radnje, tako i zbog velikih glumačkih imena koja tumače glavne uloge. 

Serija „Sestre“ prati priču o dve sestre i majke, Umran Četin i Umaj Karaj, koje imajurazličite i odvojene živote. Umran sa ćerkom Hajat živi u malom, siromašnom selu, dok je Umaj uspela da pobegne od takvog života udavši se za bogatog građevinskog preduzetnika Rašita Karaja, sa kim je dobila ćerku Hajal, te živi u luskuzu u Istanbulu. Ipak, Umran i Umaj, kao i njihove ćerke Hajat i Hajal, veže neraskidiva veza, koja će ih spojiti uprkos toliko različitim životima koje žive.

Foto: Promo

Foto: Promo

Put sestara Umran i Umaj razdvojio se pre mnogo godina kada su se obe zaljubile uistog čoveka. Kada se Umaj zaljubila u čoveka kog je njena sestra volela, i zavela ga, Umran je presekla sve veze sa njom. Ona nikad nije oprostila ni sestri, ni čoveku kog je volela. Međutim, iz te Umaijine izdaje, rodila se Hajat. Nakon rođenja, Umaj ju je napustila i otišla u Istanbul za svojim snovima, a Umran je morala da proguta ponos i postane majka svojoj sestričini. Hajat, koja je svoju tetku smatrala majkom, provela je život diveći se bogatom i savršenom životu pripadnice visokog društva Umaj, dok je sa majkom živi u siromašnj kući, sa surovim, nasilnim očuhom Džemalom Četinom. Tokom jedne svađe, u pokušaju da zaštiti Hajat, Umran nožem ubode Džemala i odlazi u zatvor. Dok je Umran u zatvoru, Džemal zaključava Hajat u podrum, gde ju je držao godinu dana u nehumanim uslovima. Kada je konačno policija pronađe i spasi, Hajat predaju Umaj, kao jedinom preživelom članu porodice. Umajin život se potpuno preokreće kada je primorana da svoju ćerku, koju je ostavila sestri pre toliko godina, primi u svoju kuću i život kao sestričinu. 

Foto: Promo

Foto: Promo

Misleći da joj je Umaj, kojoj se divila godinama, tetka za koju je verovala da jeumrla, Hajat sada dobija život koji je toliko želela. Dok Hajat pokušava da se navikne na glamurozan život svoje tetke, Umran je puštena iz zatvora, odlučna u nameri da izvuče ćerku iz tog lažnog sveta u kom živi. U međuvremenu, Hajat i Umajina ćerka Hajal stvaraju posebnu, sestrinsku vezu. Iako Umran želi da se sa ćerkom vrati u selo u kom su živele, Hajal ne želi da se odvoji od Hajat.

Foto: Promo

Životi Umran i Umaj, koje posle toliko godina moraju da žive pod istim krovom, menjaju se zauvek kada se na njihovom putu pojavi čovek zbog kog su se okrenule jedna protiv druge, Jildrim Saner, koji je sada uspešan doktor

Foto: Promo

Foto: Promo

Sa druge strane, istorija se ponavlja, kada se Hajal i Hajat zaljube u istog čoveka – Volkana, mladića koji je odrastao uz pordicu Karaj. I to će, još jednom, izazvati neočekivane događaje koji će im promeniti sudbinu zauvek!

Foto: Promo

Foto: Promo

Sjajna glumačka imena bila su izbor autorskog tima - Ajča Bingol, svima dobro poznata kao glavna glumica serije „Porodica mog oca” tumači lik Umran Četin, dok sjajna Nur Fetanoglu, popularna Mahidevran iz serije „Sulejman Veličanstveni“ igra Umaj Karaj. Zlokobnog Džemala Četina igra Murat Daltaban, Rešata Karaja igra Engin Alkan, dok Umraninu ljubav iz mladosti, doktora Jildrima Sanera igra Mehmet Aslantug. Umajinu ćerku Hajal igra Alara Turan, Umraninu ćerku Hajat tumači Afra Saračoglu, koju je domaća publika zavolela kao jednu od glavnih likova, Eče, u seriji „Ćerke“, a harizmatičnog mladića Volkana igra mladi turski glumac Furkan Andič.

Scenario za ovo ostvarenje potpisuje čuvena turska scenaristkinja Sirma Janik, poznata po tome što je napisala scenario za veoma popularne serije u Srbiji i Turskoj - „Ćerke“ i „Surova ljubav“. Reditelj serije „Sestre“ je Faruk Teber, poznati filmski reditelj, poznat po režiji serije „Nasleđe jedne dame“.

Pozivamo vas da ne propustite jednu od najboljih turskih drama – priču o porodičnim odnosima, ljubavima i tajnama iz prošlosti u seriji „Sestre“ koja počinje sa emitovanjem uskoro na TV Pink!

Foto: Promo

Autor: M.Đ.

#Kardeş Çocukları

#Nova turska serija

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

#sestre