AKTUELNO

Svet bruji o ovome!

Biti lični asistent Kajli Džener, najmlađe milijarderke na svetu koja je do ove titule došla isključivo svojim zaslugama i privatnim biznisom a ne uz pomoć nasledstva, mnogima deluje kao posao iz snova, ali on ima i svoju drugu stranu.

Naime, nekadašnja asistentkinja Dženerove, koja se na ovoj poziciji zadržala pet godina, pamti ovo iskustvo kao jedno od najznačajnijih u svom životu, ali isto tako ističe, kako prenosi "The Talko", da je reč o izuzetno iscrpljujućem poslu.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

Jedna od glavnih mana ovog posla je to što radno vreme praktično ne postoji, tačnije ona je morala da bude na usluzi Kajli 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Opis ovog zanimanja je, takođe, prilično neodređen, odnosno podrazumeva čitav spektar zaduženja koja se menjaju iz dana u dan: od ugovaranja sastanaka i detaljne provere svih potencijalnih saradnika, preko dogovaranja intervjua i pripreme prostorije u kojoj će Dženerova boraviti, do pravljenja detaljnog plana obaveza i konstantnog podsećanja šta sve treba završiti tog dana, nedelje ili meseca.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

Ipak, to je daleko od svega onoga što jedna od vodećih infulenserki zahteva. Njena lična asistentkinja joj je pomagala pri fotografisanju, kupovini namirnica, pravljenju jutarnjih smutija... Kada je reč o poslednjem, ona je u jednom intervjuu istakla kako je Kajli prilično osetljiva kada su lične stvari u pitanju, te da zahteva pravljenje novog napitka ukoliko primeti da je bilo ko dotakao bocu u kojoj se nalazi.

Međutim, da Dženerova nije hirovita bogatašica koja ne gleda kroz prste, govori podatak da je njena lična asistentkinja jednom prilikom zaboravila da je probudi na vreme i odveze je na aerodrom, što joj ona nije zamerila, niti ju je na bilo koji način kaznila. U poslednjem intervjuu, ona je istakla da su i dalje prijateljice, te da ovaj posao nije prestala da obavlja zbog bilo kakvog konflikta nego da je jednostavno rešila da napreduje u karijeri, te da se posveti privatnom biznisu.

Autor: M.K.

#Kajli Džener

<
'