AKTUELNO

Kristin Kavalari, američka rijaliti zvezda, obavestila je fanove da se posle deset godina braka razvodi od fudbalera Džeja Katlera, ali da će nastojati da ostanu u dobrim odnosima.

Ipak,, kako pišu američki mediji, Kristin je dobila neočekivani udarac od supruga u borbi za starateljstvo nad decom nakon što je objavila informaciju o razvodu. Naime, izvor blizak Kristin za "Enews" ispričao je da je Džej Katler na sudu podneo zahtev da on bude primarni staratelj, uprkos tome što su se supružnici prethodno dogovorili da će ravnopravno vršiti starateljstvo nad troje dece.

View this post on Instagram

If you’re not first, you’re last. #NascarAwards

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Podsetimo, par je vest o krahu bračne zajednice podelio putem Instagrama.

S velikom tugom javljamo da smo nakon deset godina braka odlučili da se razvedemo. Volimo se i poštujemo i jako smo zahvalni za ovih deset godina zajedničkog života i uspomena, a najviše na deci na koju smo izrazito ponosni. Ovo je samo trenutak u kojemu se dvoje ljudi razilaze i svako kreće svojim putem. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima za celu porodicu - navodi se u zajedničkom saopštenju.

Autor: D.T.

#Džej Katler

#Kristin Kavalari

#Razvod

<
'