AKTUELNO

Nije se mnogo promenila!

Pre 16 godina cela Srbija je svakodnevno bez daha pratila sva dešavanja u životu prelepe, ali ohole Rubi, u istoimenoj seriji. Lik Rubi tumačila je prelepa Barbara Mori, koja se nije mnogo promenila od tad.

U Srbiji je stekla veliku popularnost kako kod dama, ali i muškaraca koji su tiho patili za glavnom junakinjom. Crnka bujne, talasaste kose i izraženih oblina, zavodila je kako u seriji, tako i u privatnom životu.

Foto: Printscreen YouTube/ Samantha Weisheim

Njena karijera je bila satkana od uspeha, ali u njenom životu nije bilo sve tako sjajno. Sa nepunih 30 godina popularna i drska Rubi našla se u teškoj životnoj fazi. Borila se sa rakom koji je pobedila snagom volje i pozitvnih misli i nakon toga njen život ponovo je dobio onaj stari sjaj.

Njen sin Serhio Majer Mori dobio je ćerku, a Barbara je postala najlepša baka širom planete.

Takođe, Barbara je nedavno učestvovala u dokumentarcu indijske rediteljke Namrate Sing Gujral, koji je za temu imao rak dojke, koji je Barbara preživela, te je tada govorila o svojoj borbi.

Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje – rekla je popularna Rubi.

Autor: N. V.

#Barbara Mori

#rubi

'