AKTUELNO

Njegova poruka raznežila je sve dame.

Dženifer Lopez, svetski poznata pevačica i glumica, i njen izabranik Aleks Rodrigez već nekoliko godina su u vezi, a prošle godine su se i verili. Upravo veridba je bio povodom Aleksovog romantičnog čina.

Naime, Aleks, koji je inače bejzbol igrač, čestitao je svojoj lepšoj polovini godinu dana otkako su se verili, a njegova poruka je raznežila sve dame.

Pre godinu dana na Bahamima bio sam veoma nervozan, više nego tokom čitave moje karijere, kleknuo sam na kolena i zaprosio te, a ti si rekla "da". Dženifer, svaki trenutak sa tobom je blagoslov. Ti si moj najbolji prijatelj, moja inspiracija, divna majka i uzor svima. Draga, tako sam srećan što sam s tobom. Hvala što si učinila da moj život bude bolji. Jedva čekam da stvorim nova sećanja sa tobom. Volim te. Srećna nam godišnjica - napisao je Aleks.

Komentari ispod slike su i više nego pozitivni, a mnoge dame su saglasne u tome da je Dženifer našla "savršenog muškarca". Inače, u ovom snimku nalaze se neki od snimaka i fotografija koji nisu do sada viđeni u javnosti, što je njihove fanove tek oduševilo.

Autor: Nemanja Vujčić

#Aleks Rodrigez

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Veridba

#godišnjica

'