AKTUELNO

Svet je na nogama!

Kultna serija "Prijatelji" emitovala se od 1994. do 2004. godine i imala je ukupno 10 sezona. Monika, Čendler, Rejčel, Ros, Džoi i Fibi bili su likovi koje smo svi obožavali i želeli smo da imamo baš takvu ekipu prijatelja kakvi su oni. Nakon 2004. godine, serija se nebrojeno puta reprizirala širom sveta, a zahvaljujući striming servisima, popularnost im nije opala. Mnogo se spekulisalo o tome da li će se snimati nastavak, a to bi zapravo moglo i da se desi!

Foto: Instagram.com/jenniferaniston

Naime, svi glumci iz serije objavili su na svojim Instagram profilima istu fotografiju, na kojoj su njih šestoro, uz kratak opis.

Dešava se... - napisali su oni, što je izazvalo pometnju kod fanova.

Kako prenose strani mediji, u pitanju je specijal koji će okupiti kako ekipu koja je bila ispred kamera, tako i iza. Razlog za to je novi striming servis, na kom će sada postojati svih 10 sezona serije, kao i ovaj specijal. O čemu se zapravo radi, verovatno ćemo saznati uskoro, a da li će specijal biti dostupan od maja, kada je planirano da sa radom počne striming servis gde će se "Prijatelji" nalaziti, ostaje da se vidi.

Autor: Nemanja Vujčić

#Prijatelji

#serija

'