AKTUELNO

Izgubio je mnogo zbog ove ljubavi.

Glumac Dag Hatčison (59), poznat po zapaženoj ulozi u filmu "Zelena milja", priznao je da mu je propala karijera nakon što se zaljubio u tinejdžerku Kortni Stoden (25), koju je oženio u 50. godini, kada je njoj bilo samo 16.

Foto: Printscreen YouTube/ABC News

On je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako je završio na holivudskoj crnoj listi nakon što je njegova veza s 16-godišnjakinjom izašla na videlo. Hatčison se sad sprema da izda memoare u kojima navodno detaljno opisuje sve šta se dogodilo.

Njihov brak je okončan tek početkom ove godine. 59-godišnji Hatčison kaže da je pretpostavio da će razlika od 34 godine privući pažnju, ali je bio šokiran kad mu je profesinalni život patio zbog toga.

Ove veza je obelodanjena kada su kolege počele da izbegavaju Daga, trpela je njegova karijera, a ostao je i bez prijatelja, ali i bez nekih članova porodice. Ipak, Hatčison ističe da se ni zbog čega ne kaje.

View this post on Instagram

Have a nice day 💞

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Kortni i Dag su u maju 2016. godine objavili da očekuju prvo zajedničko dete. Međutim, tri meseca kasnije, u julu, Kortni je fanovima saopštila da je izgubila dete. Dag je u novoj knjizi napisao da su lažirali su njenu trudnoću da bi zaradili novac.

Autor: Pink.rs

#Dag Hatčison

'