AKTUELNO

Sada je sve lakše kada su se ona i nje suprug povukli iz kraljevske porodice.

Megan Markl nakon što se udala za princa Harija postala je deo kraljevske porodice, a stroga pravila su u njoj izazivala veliku teskobu. Nakon afričke turneje Megan Markl objavila je dokumentarac u kom je progovorila o svemu što ju je mučilo poslednje tri godine, tačnije od ulaska u kraljevsku porodicu.

Nagomilani stres izazvan neobzirnim ponašanjem javnosti, medija i osuđivačkim stavom prema novoj vojvotkinji rezultirao je odlukom o odlasku iz Britanije, a na tom joj se životnom izazovu pridružio suprug princ Hari kao i naslednik Arči.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Nisam imala pojma s kolikim ću se pritiskom susresti. Kada sam se zaljubila u Harija moji su američki prijatelji bili srećni zbog mene, ali oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti te da se ne upuštam u to. Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena - rekla je tada sa suzom u oku 38-godišnja Megan Markl, prenosi Tportal.

Tročlana porodica početkom godine svoj novi život potražila u Kanadi, u blizini Vankuvera. Hari i Megan napustili su sve kraljevske dužnosti i odlučili da budu finansijski nezavisni i graditi sopstveni put izvan britanske monarhije.

Foto: Tanjug/Dominic Lipinski

Stalno govorim da nije dovoljno preživljavati, treba živeti i blistat -, rekla je u svom dokumentarcu Megan, a onda su našli rešenje kako bi njena budućnost bila manje stresna.

Kako govore njeni prijatelji za američke tabloide, Megan je tokom života u kraljevstvu patila od depresije, napada panike i bila je pod neverovatnim stresom pa, navodno, noćima nije spavala od brige kako će izgledati njena budućnost ukoliko se ne promeni nešto.

Otkako je u Kanadi, vidljivo je da Megan blista i da je pod mnogo manjim stresom. Ona i Hari naprosto uživaju u Kanadi, sviđa im se život ovde. Sve je puno mirnije, prirodnije za odgajanje deteta i oni se kao supružnici mogu posvetiti jedan drugome u potpunosti - rekao je za "People" izvor blizak Megan Markl.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

'