AKTUELNO

Nadala se tome!

Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger, poznatija pod jutjub imenom "NikkieTutorials", biće jedna od ovogodišnjih voditeljki Evrovizije koja se od 12. do 16. maja održava u Roterdamu.

Niki će izveštavati o 65. takmičenju za pesmu Evrovizije u Roterdamu putem internet kanala, objavljeno je na zvaničnom sajtu Evrovizije. Ona će snimiti i posebnu Jutjub seriju u bekstejdžu, sa umetnicima koji učestvuju, izveštavaće sa crvenog tepiha tokom ceremonije otvaranja i biće prikazana u sve tri emisije uživo.

Popularna jutjuberka pre mesec dana javno je, u videu na Jutjubu, priznala svoju najveću tajnu - da je transrodna.

Niki, koja već deset godina vodi Jutjub kanal posvećen šminkanju, podelila je sa celim svetom da je ucenjena, kao i da su osobe koje nije želela da imenuje pretile da će svima otkriti tajnu koju je krila tokom cele karijere.

Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene - rekla je ona na početku emotivne ispovesti.

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina. Upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano, njena promena je danas gotovo neprimetna. Zbog toga je javnost bila iznenađena ovim priznanjem.

View this post on Instagram

what you see on Instagram vs. real life 🤫😂✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Niki ima više od 13 miliona pretplatnika na svom Jutjub kanalu, a na Instagramu je prati više od 13,7 miliona ljudi. Šminkala je velike svetske zvezde poput Kim Kardašijan, Džesi Džej i Lejdi Gage.

Autor: Pink.rs

#Evrovizija

#Niki Tutorial

'