AKTUELNO

Kuća joj je izgorela u požaru 2018. godine, a ukupna šteta iznosi četiri miliona dolara.

Američkoj glumici Šenon Doerti (48), najpoznatijoj po ulozi Brende Volš u Beverli Hilsu, rak dojke dijagnosticiran je 2015. godine. Tada se izlečila, ali joj se u proteklih godinu dana rak vratio, a nedavno je izjavila i kako je bolest u četvrtom stadijumu.

Na te izjave reagovala je kompanija za osiguranje, State Farm, koja je zaključila da se glumica služi bolešću kako bi izazvala sažaljenje. To bi joj, tvrde, pomoglo u sudskoj parnici. 

U martu prošle godine tužila je kompaniju jer joj nisu isplatili ceo iznos za popravak njene kuće, koja je oštećena tokom požara u Kaliforniji 2018. godine. Njeni advokati tvrde da je morala iz svog džepa da plati popravke koje je inače trebalo pokriti osiguranje te da joj ovo suđenje izaziva dodatan stres za vreme teške bolesti. 

Šenon Doerti umire od raka koji je u četvrtoj fazi. Umesto da svoje poslednje godine proživi u miru u svom domu, ona mora na sudu da se bori s osiguravajućom kućom - pišu strani mediji.

Kompanija joj je dosad isplatila 1,1 milion dolara, a Šenon tvrdi da su troškovi potpunog renoviranja iznosili gotovo četiri miliona dolara. Ipak, napisali su da joj da saosećaju s njom i žele da se potpuno oporavi. 

Autor: Pink.rs

#Bolest

#glumica

#Šenon Doerti

'