AKTUELNO

Njih dvoje su se zabavljali pre više od 30 godina, a ponovo su uplovili u romansu krajem prošle godine.

Poznata glumica i Plejboj zečica Pamela Anderson nakon što je odlučila da peti put kaže sudbosno "da", ponovo je šokirala javnost kada je samo dvanaest dana od venčanja odustala od braka sa producentom Džonom Pitersom.

Par se venčao u opštini, ali po američkom zakonu brak nije važeći dok venčani list nije zvanično izdat i zaveden, što traje nekoliko nedelja, a sada je otkriveno i koji je razlog za tako kratak rok trajanja ovog braka.

Foto: Tanjug AP

Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Džon joj je rekao: 'Volim te, venčajmo se.' Ona je rekla 'dobro'. Ali, odmah je videla da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad - rekao je dobro upućen izvor za strane medije i dodao:
Pamela je osećala da Džona frustrira to što je ona htela da zadrži svoju finansijsku nezavisnost. Počeo je da se meša u njenu karijeru, odnosno, hteo je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htela.

Autor: J.V.

#Brak

#Pamela Anderson

#Razvod

#glumica

'