AKTUELNO

U pitanju je vrlo smelo izdanje poznatog glumca.

Sinoćnja 92. po redu dodela Oskara ispraćena je od strane svih svetskih medija. Dok su filmski radnici s nestrpljenjem iščekivali da čuju ko su nagrađeni u brojnim kategorijama, onim, običnim ljudima nije moglo da promakne kako su zvezde na crvenom tepihu izgledale.

Ono što i vrapci znaju jeste da se poznati za crveni tepih pripremaju danima i da su u pitanju posebni rituali nege i ulepšavanja kako bi zablistali. I ovog puta bilo je tako, a poznate dame ostavile su bez daha svojim toaletama.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Glumica Rene Zelveger osvojila je po drugi put zlatnu statuu za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Džudi". Ova oskarovka zablistala je beloj dugoj haljini brenda Armani. Ona se vodi parolom "Manje je više" te je uz malo šminke, jednostavnu frizuru i elegantnu haljinu izgledala odlično.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Atraktivna Penelope Kruz je na sebi imala crnu šik Šanel haljinu koju ne bi mogla svaka dama da iznese ovako dobro kao markatna Španjolka.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Šarliz Teron još jedna je u nizu dama koja ne voli da preteruje kada su u pitanju šminka, nakit i frizura. Efektna haljina na jedno rame sa dubokim šlicem učinili su da ne ostane neprimećena.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Skarlet Johanson i ovoga puta ostavila je bez daha sve prisutne, kao i one kraj malih ekrana. Njena lepota došla je do izražaja u dugoj haljini šampanj boje.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Natali Portman je na crvenom tepihu nosila Diorov plašt s izvezenim imenima redIteljki koje nepravedno ove godine nisu nominovane za Oskara. I pored poruke koju je želela da pošalje i podrži žene čiji neverovatan talenat, kako je sama istakla, ove godine nije prepoznat, ona je izgledala očaravajuće.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Regina King na ovoj svečanosti se pojavila u nežno roze dugačkoj Versaće haljini koja je ukrašena dijamantima.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Pažnju i poglede svih definitivno je privukao glumac Bili Porter koji je obukao vrlo neobičnu haljinu britanskog kreatora Žil Dikona.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/InvisionAP

Žanel Mone izgledala je kao prava princeza u dizajniranoj Ralf Loren svetlucavoj haljini sa kapuljačom.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

Kejtlin Dever odlučila se za crvenu haljinu. Za crveni tepih za ovu priliku glumica je izabrala Luj Viton haljinu.

Autor: Pink.rs

#Oskar

#Penelope Kruz

#Rene Zelveger

#Skarlet Johanson

#Šarliz Teron | Charlize Theron

'