AKTUELNO

Sa njim ima ćerkicu Alanu Martinu.

Španska lepotica Georgina Rodrigez otvorila je dušu u intervjuu za italijanski časopis "Grazia", u kojem je pričala o vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Ona je ispričala kako je izgledao prvi susret sa markantnim Portugalcem.

Kristijano i Georgina upoznali su se u jednoj prodavnici prestižnog modnog brenda u Madridu, gde je ona radila kao prodavačica. Rodrigezova je otkrila šta ju je privukla kod Ronalda.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan

Njegova visina, njegovo telo, njegova lepota su mi privukli pažnju. Drhtala sam pred njim, ali postojala je iskra. Veoma sam sramežljiva i možda me to još više uznemirilo pred osobom koja me duboko dirnula samo jednim pogledom. Nakon toga, način na koji se Kristijano odnosi prema meni, kako se brine o meni i kako me voli je učinio ostalo - ispričala je ona.

Ovaj par ima ćerkicu Alanu Martinu, a španska lepotica ispričala je i da nije sve tako sjajno jer zbog Kristijanove popularnosti su uvek na meti paparaca i novinara.

Ne mogu da izađem sigurno jer uvek neko želi da me fotografiše. Zato stalno moram da brinem za svoju sigurnost - priznaje Georgina.

Foto: Instagram.com/georginagio

I pored velikog medijskog interesovanja za ovaj par, Georgina Rodrigez ne propušta nijednu utakmicu svoje jače polovine.

On je jedini čovek koji me može da me uzbudi tokom utakmice. Imam sreću što sam partnerka najboljem fudbaleru svih vremena. Kad je on na terenu, ja proživljavam niz emocija. On nema konkurenciju - navela je ona.

Autor: Pink.rs

#Devojka

#Fudbaler

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

'