AKTUELNO

Astrolog kraljevske porodice tvrdi da se sve bitne stvari u kraljevskoj porodici dešavaju u vreme pomračenja.

Nedavno povlačenje Megan Markl i princa Harija iz kraljevskih dužnosti podiglo je ogromnu prašinu, a astrolog kraljevske porodice Debi Frenk otkrila je šta vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogu da očekuju na proleće.

Ona je rekla da se sve bitne stvari u kraljevskoj porodici dešavaju u vreme pomračenja.

- Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvezde za 2020. godinu u decembru 2019. godine, mogla da prizovem visokonaponske talase koji su aktivirali Meganin i Harijev odlazak iz kraljevske porodice. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. januara, direktno na kartama Megan, Harija, Kejt i Vilijama, nego su se i dve velike planete promena uparile u bračnom uglu Meganine karte koja je povezana direktno sa kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku porodicu – kaže Debi.

Foto: Tanjug AP/Steve Parsons

- Predvidela sam da oni neće biti deo kraljevske porodice, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I ispostavilo se da se Hariju i Megan nije ostvarila želja da budu polu-plemstvo, ali su umesto toga dobili svoju slobodu – dodaje astrolog.

- Megan je kao bomba dizajnirana da proleti kroz kraljevsku porodicu, koja je sada primorana da se pregrupiše. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tokom većeg dela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promene. To je samo početak… Postoji nada da će Hari i Megan istupiti kao moćan, samostalan par.

- Deo Meganine ličnosti je komunikacija, ona mora da bude “glas” i, ukoliko Uran aktivira njenu moć komunikacije ove godine, ona će morati da učini da se njen glas čuje. Ona će ovog proleća progovoriti o kontroverznim temama. Pun mesec u Devici 9. marta povezaće njenu Veneru i Harijevo Sunce u Devici, što će ponovo staviti akcenat na njihov profil u javnosti - kaže ona i nastavlja:

Foto: Tanjug

- Međutim, ovde definitivno postoji neka svetlost iznad vojvotkinje od Saseksa u kasno proleće. Tada će velikodušni, ekspanzivni Jupiter staviti njen brak u srećniju poziciju i ona i Hari će moći da izgrade put ka srećnijoj budućnosti. Ova godina doneće neke prepreke i odlaganja zbog kojih će Megan odstupiti i čekati, radije nego da nastavi sa svojim ciljevima. Ona će morati da preispita svoju prošlost u maju, kada Venera bude retrogradna. Sledeće pomračenje desiće se 5. jula, u Jarcu, što će ponovo vratiti kraljevsku porodicu na pitanja iz januara i naterati ih da se još jednom suoče sa njima.

- Ostatak 2020. godine ispunjen je značajnim kosmičkim pokazateljima koji pokazuju da Megan treba da nastavi sa svojim snovima i vizijama. Ona je, sigurno, veoma vidljiva i u decembru postoji osećaj istinskog raskidanja sa prošlošću, možda bude još jedna beba na putu i sledi konačno olakšanje i odmor od napornog perioda promena – završava Debi Frenk.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'