AKTUELNO

Detalje iz ove veze Nina Morić otkrila je na društvenim mrežama.

Hrvatska manekenka na Instagramu objavila je fotografiju svojih leđa koja su prekrivena modricama. Nina Morić svog bivšeg dečka Luiđija Marija Favolosa optužila je za zlostavljanje, a jezive detalje iz ove veze podelila je na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Ona već neko vreme živi u Milanu, a bivšeg partnera optužila je za nasilje prema njoj i njenom sinu Karlosu Mariji (17), kojeg je dobila u braku sa Fabrizijom Koronom (45).

Branio sam je od nje same, nisam htio da se povredi - tvrdi Favoloso, što je Ninu isprovociralo pa je iznela niz optužbi na račun bivšeg dečka.
Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka.

Napisala je da je 'nije samo udario već da je hteo i da je ubije'. U drugoj poruci Nina tvrdi da je bivši dečko bio nasilan i prema njenom sinu.

Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu", tvrdi Nina.

Foto: Printscreen YouTube/Superstar Records

I pored svega ovoga, Favolosa je molio Ninu da se pomire.

Podsećanja radi, Nina je s Luiđijem Marijom u vezi bila od 2015. Godine. Ali i ta je veza bila turbulentna. Svojedobno ga je optužila da ju je prevario, mežutim ubrzo su se pomirili. Podsetimo, ,anekenkin život prepun je turbulencija. Pre tri godine rekla je da dve godine ne živi sa sinom, koji se nalazio kod očeve majke Gabrijele jer mu je otac Fabricio Korona završio u zatvoru.

Autor: Pink.rs

#Manekenka

#Nina Morić

'