AKTUELNO

Ko će sad da joj plaća skupocenu garderobu?

Svet je bio u šoku kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl, nekadašnja američka glumica, odlučili da postanu finansijski nezavisni i povuku se od obavljanja kraljevskih dužnosti. Kako se navodi, kraljica Elizabeta Druga zatražila je da se sastanu klanovi svih kraljevskih domaćinstava, kako bi se našlo adekvatno rešenje za sve. 

Foto: Tanjug

U međuvremenu, mediji iz celog sveta bruje o potezu princa i Marklove, a neki su čak i komentarisali da bi mogli da nastanu problemi, s obzirom na to da Megan voli da nosi skupocene stvari, što možda ne bi mogli da priušte sada. Naime, Megan je dobijala novac za garderobu iz budžeta princa Čarlsa, a na spisku brendova koje nosi našli su se Dior, Živanši, Prada, Šanel i mnogi drugi. 

Foto: Tanjug AP

Štaviše, izračunato je da je Megan, otkako se udala za princa Harija, na garderobu potrošila neverovatnu sumu koja prelazi milijardu evra! U to je uračunata garderoba koju je nosila tokom turneje po Australiji, Novom Zelandu i Africi, kao i dve venčanice za svadbu. Ko će joj plaćati od sada luksuzne komade odeće, s obzirom na to da se očigledno na njih navikla, ostaje da se vidi.

Autor: N. Vujčić

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'