AKTUELNO

Svet u šoku!

Hari Morton, čuveni biznismen iz Amerike, iznenada je preminuo u 39. godini života. On je bio vlasnik čuvenog lanca restorana, a javnosti je postao poznat po navodnoj vezi sa pevačicom i glumicom Lindzi Lohan.

Ožalošćeni smo smrću Harija. Bio je vizionar i preduzetnik ispred svog vremena. Naše misli su s njegovom porodicom - oprostili su se od njega zaposleni u njegovom lancu restorana koji je Hari pokrenuo pre 20 godina.

Foto: Tanjug/AP Photo/File

Lindzi Lohan i Hari Morton nikada nisu potvrdili svoju navodnu veze, iako su se viđali i družili. Međutim, glumica i pevačica je ipak odlučila da se oprosti od biznismena i podeli emotivnu poruku sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Najbolji prijatelj. Najbolji život - napisala je glumica pored njihove zajedničke fotografije.

Foto: Tanjug/Chris Polk

Osobe koje su u kontaktu sa Lindzi govore da je ona šokirana zbog Harijeve smrti. Inače, njih dvoje upoznali su se na njenom 20. rođendanu, a nakon toga su uslikani i na Venecijanskom filmskom festivalu na premijeri njenog filma "Bobi". Nakon Lindzi, Morton je bio u vezi i sa glumicom Demi Mur, pevačicom Britni Spirs i manekenkom Paris Hilton.

Autor: S.K.

#Hari Morton

'