AKTUELNO

Uplašile se!

U sklopu povratničke turneje popularne pop grupe "Spice girl" pojavila se i pevačica Adel koja je veliki fan ovog sastava. Međutim, Adel nije bila pozvana na binu kako bi zajedno sa popularnom grupom otpevala njenu omiljenu pesmu.

Mel C, inače jedna od članica grupe "Spice girl" rekla je kako su se one dogovorile da odbiju nastup sa Adel, jer su se uplašile da će pevačica zaseniti njihove pevačke sposobnosti.

Foto: Tanjug AP

Čula sam neke glasine da je htela sa nama da otpevata pesmu "2 become 1". Odbile smo, jer ko bi hteo da peva uz Adel? - rekla je Mel C.
Nije tajna koliko ih volim i koliko su me inspirisale da trčim za životom i nikada ne gledam unazad - rekla je jednom prilikom Adel, dok je na internetu napisala: "Spice Girls" sam videla na Wembley stadionu, poslednji put pre 21 godinu. Večeras sam sa mojim najdražima i najbližima plakala,a smejala se, plesala i zaljubila se u desetogodišnju sebe. Napokon sam upoznala Geri, napila se sa devojkama i ne mogu da verujem koliko daleko sam dogurala. Hvala za ovo ludilo koje živim, ne bih to mogla bez vas, pet britanskih legendi.

Autor: Pink.rs

#Adel

'