AKTUELNO

Pevačicin otac je teško bolestan, a za to vreme njen 13 godina mlađi dečko uhvaćen je sa drugom devojkom.

Poznato je da je pevačica Britni Spirs već godinama u vezi sa manekenom i ličnim trenerom Semom Asgarijem koji je od nje mlađi 13 godina. Oni se zajedno pojavljuju u javnosti i otvoreno na društvenim mrežama dele svoju ljubav sa pratiocima.

Foto: Printscreen Instagram/@britneyspears

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je svetska javnost ostala šokirana kada je maneken uslikan kako šeta ulicama Beverli Hilsa sa nepoznatom devojkom. Nakon ručka na mom su jaedno bili, oni su potom seli u Asgarijev automobil i otišli u nepoznatom pravcu. Da situacija bude dodatno neprijatna, u momentima dok Britnin dečko uživa sa drugom devojkom, pevačicin otac se bori za život.

Foto: Tanjug AP

Pevačica je, naime, nedavno otkazala sve koncerte u Los Anđelesu, zbog bolesti svog oca. Britni je, inače, i dalje pod starateljstvom svog oca Džejmija, o čemu je odluka doneta 2005. godine, nakon što je pevačica doživela nervni slom. Njena majka i dečko Sem Asgari nedavno su pokušali da preuzmu ovo starateljstvo, a sredinom maja Britni je ponovo završila u duševnoj bolnici.

Autor: Pink.rs

#Britni Spirs

'