AKTUELNO

Više ne može da ćuti.

Popularna pevačica Lejdi Gaga u jednom intervjuu koji je dala za američke medije rešila je da otkrije sve detalje svojih trauma koje je doživljavala u detinjstvu, takođe ona je pričala i o silovanju i torturi koju je morala da trpi zbog svoje karijere. Pevačica se dotakla i depresije, ali i afere koju je navodno imala sa glumcem Bredlijem Kuperom.

Foto: Tanjug/Matt Sayles

Kada sam osvojila Oskara za "Shallow" reporter me je pitao: "Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?"Rekla sam mu da vidim mnogo bola i nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo... Bila sam istraumirana godinama, ali preživela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol... Ne znam da li je to neko razumeo kada sam izgovorila, ali ja jesam. Imala sam hronični bol. Neuropatska trauma je deo mog života. Na lekovima sam. Imam nekoliko lekara. Tako ja preživljavam. Ali nastavljam da idem napred, i tom detetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da idu napred, jer tako mogu preživeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Nekada sam se samopovređivala, ali je to samo zato što sam želela da drugi primete da mi je loše, a nisam bila hrabra da sama kažem. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: "Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču - rekla je Lejdi Gaga.

Pevačica je u nastavku rekla kako se oduvek osećala depresivno, kao i šta joj je sve dešavalo tokom perioda odrastanja, školovanja i pevačke karijere. Gaga je istakla da je imala strah od ljudi, kao i da je snosila zbog svega posledice.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Osećam se depresivno od kada znam za sebe. Kao mala sam se plašila svega, imala sam neopisiv strah od ljudi, a onda sam otkrila šminku i krenula da budem napadna. Stvorila sam superheroja od sebe i izmislila Lejdi Gagu koja može da se suočava sa svim onim sa čime ja nisam mogla. Ona je došla nakon što sam bila zlostavljana u srednjoj školi i nakon što sam nekoliko puta bila silovana od strane veoma moćnog čoveka u ovoj industriji čije ime još uvek ne smem da izgovorim glasno - pričala je Gaga.
Sve je to je od mene učinilo osobu koja živi sa hroničnim bolom, spazmom mišića i konstantnom depresijom i anskioznošću. Ono što mogu da kažem mladima je da mi je jako pomogla ledeno hladna kupka. Kada umočite ruke u vodu sa ledom, vaš mozak doživi šok i vraća vas u realnost. Tako prekidam svoje depresivne i suicidalne misli - dodala je pevačica.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Kada je reč o navodnoj aferi sa Bredli Kuperom, pevačica je rekla kako je to bila samo odlično uigrana priča za javnost i ispričala šta se desilo nekoliko dana pre dodele Oskara.

Lik Ali iz filma "Zvezda je rođena" je ostao sa mnom i mnogo nakon što smo završili snimanje. To sam ja, kada postanem neka uloga, ja se potpuno uživim. Moj dogovor sa Bredlijem je bio da uvežbamo taj nastup i da svi pomisle da smo zaljubljeni. To je šou biznis. Spremali smo nastup nekoliko dana pred dodelu Oskara i uspeli smo. Mislim da smo odradili dobar posao. On je divan prijatelj, ali ništa više od toga - rekla je Lejdi Gaga.

Autor: Pink.rs

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

'