AKTUELNO

Na mišićima i izvajanom telu bi mogli da mu pozavide i mnogo mlađi momci.

Pre tačno 15 godina cela Srbija je svakodnevno bez daha pratila sva dešavanja u životu prelepe, ali ohole Rubi, u istoimenoj seriji. U ovoj telenoveli Hektor i Alehandro bili su zaljubljeni u Rubi, a ona tokom cele serije nije mogla da se odluči za jednog od njih dvojice.

Foto: Printscreen YouTube/Lovely Hae Ri

Lik Rubi tumačila je prelepa Barbara Mori, Alehandra je igrao Eduardo Santamarina, dok je Sebastijan Rulji bio Hektor. Sebastijan je i posle 15 godina pravi frajer i još mami uzdahe pripadnica lepšeg pola.

Rulji je od 2007. do 2011. godine bio u braku sa televizijskom voditeljkom i glumicom Sesilijom Galijano, sa kojom ima i sina, a tri godine nakon razvoda uplovio je u vezu sa glumicom Angelinom Bojer, sa kojom je glumio u nekoliko serija i koja je poznata širom sveta.

View this post on Instagram

Mamacita !!😬🐉😍 @angeliqueboyer #TeAmo

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDA I INSPIRACIJA: Švarceneger otkrio kog kolegu IZUZETNO CENI, internet se usijao od komentara! (FOTO)

Sebastijan je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa se na njegovom Instagram profilu mogu često videti golišave fotografije. Iako je prošlo preko 15 godina, glumac je i danas opasan frajer.

R. L.

#rubi

'