AKTUELNO

Među 150 zvanica bile su slavne holivudske zvezde: Ema Stoun, Kris Džener, Kameron Dijaz, Adel, Sijena Miler i drugi, a mnogi od njih stigli su na imanje još u petak.

Sada je i zvanično! Glumica Dženifer Lorens (29) udala se za vlasnika njujorške umetničke galerije Kuka Maronija na Rod Ajlendu, pišu američki mediji.

Venčanje je održano u luksuznoj vili na ovom raskošnom i mirnom ostrvu, a ceremonija je držana u strogoj tajnosti sve do samog dana venčanja, iako su još od septembra postojala nagađanja da će njih dvoje stati pred oltar.

Među oko 150 zvanica bile su slavne holivudske zvezde: Ema Stoun, Kris Džener, Kameron Dijaz, Adel, Sijena Miler i drugi, a mnogi od njih stigli su na imanje još u petak.

Kako pišu američki mediji, lepa Dženifer je sudbonosno "da" izgovorila u jednostavnoj, romantičnoj venčanici prestižne marke čije je i zaštitno lice, a na Instagramu je nakon venčanja osvanula i fotografija gopođe Maroni, na kojoj se vidi koliko je srećna.

Par se verio u februaru ove godine, a zajedno su od juna 2018. godine. Cela ceremonija bila je u znaku romantike, a glamurozno slavlje nastavljeno je do duboko u noć.

Lorens je prethodno bila u vezi sa Darenom Aronofskajem (50), režiserom kontroverznog filma "Majka". Bili su zajedno godinu dana, a prijatelji su ostali i nakon raskida.

Dženifer je nakon toga došla do zaključka da ne bi trebalo da se zabavlja sa kolegama, budući da joj nisu uspele još neke veze u prošlosti, takođe sa kolegama. Spajali su je sa Krisom Martnom i Nikolasom Holtom. Na devojačkoj večeri nije joj se pojavio baš niko pa je završila u suzama, jer se do poslednjeg momenta premišljala da li da je organizuje ili ne.

Autor: Pink.rs

#Dženifer Lorens | Jennifer Lawrence

#glumica

'