AKTUELNO

Oni su svoju četnaest godina dugu vezu krunisali brakom na imanju La Forteleza na Majorki, a sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Marija Fransiska Pereljo, od danas su zvanično u braku!

Oni su svoju četnaest godina dugu vezu krunisali brakom na imanju La Forteleza na Majorki, a sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova, a od pogleda na ovo imanje, zastaje dah!

Pored njegove, od danas i zvanične supruge, najveća podrška u životu bila mu je sestra Marija Izabel, poznatija kao Maribel.

Ona je pet godina mlađa od slavnog tenisera, i oduvek je bila njegova mezimica i osoba koja mu pruža podršku i ljubav.

- Porodica je uvek bila važna u mom životu.Ja sam iz malog sela na Majorci i uvek sam bio u društvu familije. Svi su živeli blizu, viđao sam ih svakodnevno, što mi je mnogo značilo – rekao je Nadal svojevremeno.

Iako nije sa njim na svim turnirima, Marabel je bila česta podrška sa tribina slavnom teniseru. Više puta je za inostrane medije priznala da obožava da provodi vreme sa starijim bratom, kao i da voli da ide u večernje izlaske sa njim i njegovom, od danas zvaničnom suprugom.

- Uvek me zove da izlazim sa njim i njegovim društvom, ali me zove i kada izlazi sa devojkom. To je nama prirodno, jako smo bliski. Mnogi momci smatraju da su mlađe sestre daveži, pogotovo tokom tinejdžerskog doba, međutim to nikada nije bio slučaj sa nama. To je tajna naše ljubavi - izjavila je ona.

Autor: Pink.rs

#Rafael Nadal

'