AKTUELNO

I ranije je bila hapšena.

Policija u Vašingtonu uhapsila je glumicu Džejn Fondu, kao i glumca Sema Vatersona tokom protesta koji je organizovan zbog klimatskih promena. Na protestu je uhapšeno, kako je policija navela, ukupno 16 osoba zbog ometanja dnevnog reda.

Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Inače, glumica se preselila u Vašington kako bi se borila protiv klimatskih promena. Džejn se obavezala da svakog petka, do januara, učestvovati na ovom protestu. Planirano je i da se Džejn pridruže i njene ostale kolege, kao i ličnosti iz sveta ekonomije i nauke.

PROČITAJTE: ATIJAS SE MIRI SA ANABELOM? Samo nekoliko nedelja nakon RAZVODA, bivši suprug Lunine majke progovorio o pomirenju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Fonda je pre ovoga izjavila i kako podržava ovakve skupove, jer želi da privuče pažnju ljudi zbog klimatskih promena. Glumica je i ranije hapšena, ali su joj ovoga puta lisice bile vezane napred na rukama, kako bi mogla da održava ravnotežu.

PROČITAJTE JOŠ: IZAZVALA GNEV KOD MNOGIH! Kim Kardašijan napravila pravu dramu, ponižavala svoje pomoćnice i saradnike! SVI U ŠOKU! (FOTO)

Pink.rs

#Džejn Fonda | Jane Fonda

'