AKTUELNO

Sutra će ozvaničiti 14 godina dugu vezu!

Rafael Nadal oženiće se sutra na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo, koja je među Špancima poznata i kao Ćiska. Proslavljeni teniser i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom je već 14 godina u emotivnoj vezi, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, pišu španski mediji.

Kako se šuška, za meni će biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako je otkrio izvor blizak Nadalu, teniser će na svojoj svadbi uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

View this post on Instagram

Thanks all for the messages today! 🙏 #vamos

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Na spisku zvanica naći će se i brojni vipovci, među kojima će biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez. Njima će biti skrenuta pažnja da ne koriste mobilne telefone, budući da su to zahtevali mladenci, a obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova.

Takođe, privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija. Mlada će sutra zasijati u venčanici koju je odabrala u Barseloni, a sam čin venčanja obaviće lokalni sveštenik Tomeu Katala, inače prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

Pink.rs

#Rafael Nadal

'