AKTUELNO

Policija ga je usmrtila nakon upada na imanje.

Kameron Eli, sin čuvenog glumca Rona Elija koji je poznat širokoj javnosti po ulozi Tarzana u istoimenoj seriji, tokom jučerašnjeg dana ubio je svoju majku. Naime, glumac je na porodičnom imanju u Santa Barbari ubio svoju majku Valeri Lundin koja ima 62 godine.

Naime, Kameron je svoju majku izbo nekoliko puta nožem zbog čega je i usledila smrt. Nakon što se ubistvo desilo, policija je upala na imanje, a Kamerona su usmrtili pošto su ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Kameron je nakon ubistva pozvao policiju i za sve okrivio oca invalida rekavši da je Ron napao suprugu. Na audio snimku koji poseduje "The Blast", čuje se glas mladog muškarca koji govori da je "njegov otac pokušao da ubije njegovu majku", sav usplahiren i kroz plač. Kako je saopštila policija, Ron Eli je neposredno nakon ubistva pronađen u kući, "na bezbednom".

Na imanje Elija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno telo žene, a onda i naoružanog muškarca.

Pročitajete još: NOVAK ĐOKOVIĆ SNIMIO DOKUMENTARAC O ŽIVOTU BEZ MESA: Džeki Čen, Švarceneger i Nole otkrili kako čeliče mišiće, evo šta JEDU i osvajaju SVET! (VIDEO)

Podsetimo, Čuveni glumac i njegova supruga koje je pre nekoliko decenija bila Mis Floride bili su u braku 35 godina i imali su troje dece, Kamerona, Kejtlend i Kristin. Nije zasad poznato da li je Kameron živeo sa roditeljima pre stravičnog događaja.

Pink.rs

#Ubistvo

'