AKTUELNO

Ovo su svi zaboravili.

Slavne holivudske zvezde su na početku svojih karijera imale ljubavne romanse kojih se danas niko više ne seća. O brakovima poznatih glumaca se tada mnogo pisalo i pričalo, a danas su potpuno pali u zaborav i retko ko bi mogao da poveže ove poznate face.

Madona i Šon Pen

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Pevačica i glumac su bili u braku četiri godine, od 1985. do 1989. godine. Tokom braka, Madona je svog supruga prijavljivala policiji za nasilje u porodici, što je i bio razlog njihovog razlaza. Godinama kasnije, pevačica je ispričala da je Šon bio njena najveća životna ljubav, a bivši supružnici su danas u sjajnim, prijateljskim odnosima.

Džoni Li Miler i Anđelina Džoli

Foto: Tanjug

1995. godine Anđelina i Džoni su se upoznali na snimanju filma "Hakeri", a samo godinu dana kasnije su izgovorili sudbonosno "Da". Međutim, već naredne godine Anđelina je upoznala ženu koja ju je očarala i učinila da zaboravi na zavet koji je dala. Tokom snimanja filma "Foxfire", Anđelina se zbližila s japansko-američkom glumicom Dženi Šimicu. Kako je kasnije sama priznala, to je bila ljubav na prvi pogled. Ova veza nastavila se i u narednim godinama i navodno je ona jedan od razloga zbog čega su se Džoni Li Miler i Džolijeva razveli 1999. godine.

Geri Oldman i Uma Turman

Foto: Tanjug

Tada mladi i perspektivni Uma i Geri upoznali su se na snimanju 1990. godine. Oni su se vrlo brzo i venčali, ali ovaj brak nije potrajao, pa su se razveli nakon dve godine. Ipak, oboje su jedno o drugom imali samo lepe reči nakon razlaza.

Foto: Tanjug

Pamela Anderson i Kid Rok

Pamela i Kid su počeli da se zabavljaju 200. godine, a onda je usledio raskid. Međutim, ubzo je došlo do pomirenja, pa su venčali 2003. godine na jahti u blizini Sen Tropea.  Nakon burnog braka, razveli su se tri godine kasnije, a kao razlog naveli su nepomirljive razlike.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U HOLIVUDU! Bivša asistentkinja optužila Roberta De Nira za zlostavljanje! TRAŽI MILIONE ZA ODŠETU! (FOTO)

Ričard Gir i Sindi Kraford

Foto: Tanjug AP

Devedesetih godina omiljeni Holivudski par bili su Sindi i Ričard. Upoznali su se 1988. godine, kada je Krafodova vlada svim svetskim modnim pistama, a glumac je nosio titulu najvećeg zavodnika. Nakon četiri godine zabavljanja, oni su uplovili u brak, koji je trajao do 1995. godine, a razvod je bio veliko iznenađenje za sve. Sindi je, tek posle mnogo godina priznala da je razlog njihovog razloga bila velika razlika u godinama.

Foto: Tanjug

R. L.

#Glumci

'