AKTUELNO

Tanja Džons, supruga Vinija Džonsa, preminula je pre tri meseca u 54. godini posle duge borbe sa rakom kože. Glumac i bivši fudbaler teško je podneo njenu smrt, a sada je prvi put put progovorio o njihovim poslednjim zajedničkim trenucima.

On je priznao da se svake večeri uspavljuje uz plač, kao i da joj je poslednjih meseci neprestano govorio da je voli i da će je zauvek voleti. Njegova velika ispovest započeta je rečenicom da se jednog dana probudio u njihovom holivudskom domu i čuo kašalj.

Foto: Foter/ uncle_shoggoth on Foter.com / CC BY

- Pročitao sam puno knjiga o tome, nisam želeo, ali sam jednostavno morao, bilo je jače od mene. Probudio sam se i čuo kašalj. Odmah sa sam pozvao pomoć. Borila se da dođe do daha skoro 25 minuta - ispričao je uplakani glumac.

Tanjini roditelji, brat i ćerka iz prvog braka pridružili su se glumcu dok joj je medicinska sestra ubrizgavala morfijum.

- Neprestano sam joj govorio "Volim te, volim te", a onda je bilo sve tiše i tiše. U jednom trenutku više nije disala. Pitao sam sestru "Otišla je!?" i to je bilo to - dodao je on.

Takođe, ispričao je da ne zna kako će dalje živeti bez supruge, a nedavno je kupio sebi grobno mesto odmah pored nje. Kako je priznao, želja mu je da njegov pepeo pospu pored nje.

Od kada je umrla, glumac priznaje da u džepu neprestano nosi poruku koju mu je ona napisala jednog prolećnog jutra.

- Za mog voljenog Vila, svaki dan mi se dogodilo nešto divno, a to je jer sam sa tobom. Volim te i zauvek ću te voleti, tvoja Tanja - piše na poruci.

Tanja je kroz život imala brojne zdravstvene probleme, u 21. godini imala je transplantaciju srca, a bolovala je i od raka grlića materice.

Podsetimo, oni su se venčali 1994. godine, a zavete su obnovili 2007. godine. Nekadašnji fudbaler koji je kasnije izgradio karijeru glumca, mnogo puta je učestvovao u incidentima i tučama na terenu i u barovima, ali je prema supruzi Tanji uvek bio blag.

Pink.rs

#glumac

'