AKTUELNO

On je naveo da je prvu operaciju imao u julu, kao i da planira da u narednim mesecima operiše i drugu dojku.

Metju Nouls (67), otac popularne pevačice Bijonse, u potresnoj ispovesti pričao je o svojoj borbi sa rakom dojke. Rak dojke u 99 posto slučajeva javlja se kod žena, dok je kod muškaraca izuzetno redak. Međutim, nije nemoguć.

Metju je o svojoj bolesti pričao u emisiji "Good morning, America" i najavio da će se uskoro oglasiti posebnom izjavom.

- Jednog dana sam video kapljicu krvi na majici. To se ponovilo narednih nekoliko dana i počelo je da zabrivanjava i mene i suprugu. Otišao sam u bolnicu, gde je serijom pregleda utvrđeno da imam rak dojke - ispričao je on i naveo da je nekoliko članica njegove porodice već umrlo od raka dojke.On je naveo da je prvu operaciju imao u julu, kao i da planira da u narednim mesecima operiše i drugu dojku. - Moji rezultati su za sada dobri, imam pet odsto šanse da mi se rak vrati. Kada uklonim drugu dojku, te šanse će biti smanjene na dva odsto - ispričao je on.

Foto: Beta AP/Chris Pizzello

Naime, preduzetnik i njegova bivša supruga Tina Nouls (65) mnogo puta su viđeni kako zajedno bodre Bijonse na njenim nastupima. Pevačica je takođe mnogo puta rekla koliko im je svima važna porodična podrška. Metju je takođe nekoliko puta izjavio da u potpunosti podržava svoju ćerku, pa je isto ponovio i u spomenutoj emisiji.

Nouls je pomogao svojoj ćerki da, nakon što je napustila ženski bend ''Destiny's Child'', uspe u samostalnoj karijeri, a od 2011. je prestao da joj bude menadžer. Bio je producent njenog prvog solo albuma ''Dangerously In Love''. Nakon prekida njihove saradnje, počeo je da predaje na fakultetu i trenutno promoviše novu knjigu o rasnim odnosima ''Rasizam: Kroz oči deteta''.

Autor: Pink.rs

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

'