AKTUELNO

Britanija na nogama!

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, njegova supruga, navodno očekuju bebu! Naime, kraljevski par se trenutno nalazi na turneju u Africi, a sa njima je i njihov četvoromesečni sin Arči.

Fanovi koji su analizirali fotografije iz Afrike tvrde da je Megan trudna, a odao ju je jedan detalj. Mnogi su prokomentarisali da se istorija upravo ponavlja, jer je prvi put kada je Megan zatrudnela, kraljevska porodica objavila srećne vesti dok su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa bili na turneji u Australiji. Ona je tada trudnički stomak sakrivala širokim haljinama i kaputima. Kasnije se ispostavilo da su sumnje tačne.

Sada svet opet bruji o trudnoći vojvotkinje, a sve zbog toga što ponovo nosi široku, lepršavu garderobu, ispod koje se, kako mnogi tvrde, krije trudnički stomačić. Ipak ima i onih koji misle da su to samo prazne priče i da su u pitanju kilogrami koje je Megan dobila u prvoj trudnoći.

Ukoliko se ispostavi da su nagađanja istinita, to će značiti da je Megan ostala trudna neposredno nakon što je rodila Arčija u maju. Kako kraljevski par želi da ima dvoje dece, ne bi začudilo da su se neposredno nakon rođenja prvog deteta, opet "bacili na posao".

Autor: Pink.rs

#Beba

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'