AKTUELNO

Morao je da prihvati krivicu.

Svetski poznati glumac Bred Pit, koji glumi u novom filmu ''Ad Astra'', čija je glavna tema odnos oca i sina prvi put je u jednom intervjuu progovorio o razvodu od glumice Anđeline Džoli.

Foto: Tanjug AP/Shizuo Kambayashi

Nagađalo se koji je uzrok kraha braka slavnog para, a navodno su se rastali u jesen 2016. godine jer se glumac, koji je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola, posvađao sa svojim osamnaestogodišnjim sinom Medoksom.

Osim toga progovorio je i o tome kako se oseća zbog toga što stari.

Svi nosimo veliki bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da jedino o čemu ljudi pričaju jesu njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što pre trebalo da poradim na tome - zaključio je glumac.

U jednom intervjuu Pit je otkrio da je tražio pomoć od anonimnih alkohoričara nakon što je Anđelina podnela papire za razvod braka.

Foto: Tanjug

Uzeo sam stvari u svoje ruke koliko sam mogao, tako da sam izbacio privilegiju pića. Ne mogu da setim dana od fakulteta kada nisam pio ili nešto slično - objasnio je Bred koji je ranije priznao da je pre razvoda koristio alkohol i marihuanu.

Podsetimo, Anđelina je podnela zahtev za razvod braka od Pita u septembru 2016.godine, nakon dve godine braka i skoro 12 godna zajedničkog života. Par ima šestoro dece.

Pink.rs

#Bred Pit | Brad Pitt

'