AKTUELNO

Rasplakala sve!

Glumac Sid Hejg, najpoznatiji po ulogama klovna ubice u filmovima Roba Zombija "Kuća hiljadu leševa" i "The Devil's Rejects", preminuo je u 81. godini. Vest o smrti poznatog glumca potvrdila je njegova supruga Suzi objavom na njegovom profilu na Instagramu. Sudeći prema objavama, doživeo je nezgodu kod kuće i oporavljao se, sve dok prošle nedelje nije završio na intenzivnoj nezi.

- U subotu 21. septembra 2019. moja svetlost, moje srce, moja istinska ljubav, moj Kralj i druga polovina duše otišla je na drugi svet. Otišao je u večnost, sada je zvezda na nebu. Obožavao je svoju porodicu, prijatelje i fanove. Svi smo šokirani. Laku noć, ljubavi. Pronaći ćemo se ponovo, volim te - napisala je Suzi Hejg.

Nije otkrila koju vrstu nesreće je doživeo njen suprug, ali se čini da je bilo ozbiljno budući da je 6. septembra, kada je završio na intenzivnoj, zamolila sve da se mole za njenog supruga.

Sidova karijera trajala je 50 godina. Poslednji film koji je glumac snimio sa Zombijem je "3 from Hell", a on je upravo počeo da se daje u američkim bioskopima. Hejg je glumio i u "Kill Bill 2", "Noć veštica", "Džeki Braun" i drugim. Radio je i na brojnim televizijskim serijama.

Autor: Pink.rs

#glumac

'