AKTUELNO

Život je nije mazio!

Hale Beri jedna je od glumica današnjice koja odlično zarađuje, međutim, njen životni put do slave i novca nije bio lak. Glumica je imala veoma tešku životnu fazu, a čak je bila i beskućnica.

PROČITAJTE: USPOMENA NA NJEGA NIKADA NEĆE DA IZBLEDI: Osvanuo još jedan GRAFIT USRED EVROPSKE PRESTONICE posvećen Gruu! (FOTO)

PROČITAJTE: Dara Bubamara SNIMA DUET SA SVETSKOM FACOM: On je vlasnik planetarnog hita, a evo odakle poznaje našu pevačicu! (FOTO)

Foto: Tanjug

Zahvaljujući svom talentu i lepoti ona je stigla do velikog uspeha u Holivudu. Pre toga, glumica je govorila i kako je neko vreme provela u prihvatilištu za beskućnike, dok je pokušavala da stenke svetsku slavu.

Početak je bio jako težak, sa samo 21 godinu preselila sam se u Njujork i tamo započelu svoju karijeru. Kada sam uzela svoj prvi novac od modelinga i tada sam pomislila: Oh to je to imam nešto novca. Prva tri meseca mog života u Njujorku imala sam novca, međutim kasnije sam ostala bez novca i bila sam prinuđena da pozovem majku i zamolim je da mi pošalje nešto novaca i pomogne mi. Na sve to ona mi je samo kratko odgovorila sa: "Ne" - rekla je Hale.

Foto: Tanjug

Ona je najpoznatija po ulogama Ororo Monro i Stormi u filmu "X-man" gde se pojavila čak u tri serijala i Bondove devojke Džinks u ostvarenju "Umri drugi dan".

Hale se udavala čak četiri puta, a da u ljubavi nije imala sreće govori i činjenica da je nakon razvoda od prvog supruga Dejvida Džastina pokušala da se ubije. Sreću nije imala ni sa ostalim partnerima Erikom Benetom i modelom Gabrijeom Obri od kojih se takođe razvela vrlo brzo. Iz trećeg braka sa Gabrijeom ima ćerku, a iz četvrtog sa francuskim glumcem Olivijem Martinezom ima sina.

Foto: Tanjug

Već sam osetila miris benzina, kada mi se po glavi počela vrteti mamina slika kako me u garaži pronalazi mrtvu. Tada sam odustala - rekla je glumica.

Pink.rs

#Hali Beri

'