AKTUELNO

Da li biste je prepoznali?

Prelepa glumica Dženifer Garner imala je veoma buran život, po kom bi mogao da se snimi jedan kvalitetan holivudski film.

Ona je bila u braku sa kolegom Benom Aflekom, sa kojim ima troje dece, a kada je došlo do razvoda, Dženifer je to veoma teško podnela. Glumica je sama priznala da zbog bolnog rastanka dugo nije mogla da se oporavi, ali da je sada sa bivšim suprugom u odličnim, prijateljskim odnosima.

Foto: Tanjug AP

Garnerova je nedavno ponovo dospela u žižu interesovanja svetske javnosti, kada su mediji tvrdili da je navodno u ljubavnoj vezi sa holivudskim zavodnikom, Bredlijem Kuperom, ali za to nisu postojali nikakvi dokazi.

Lepa glumica je sada svojim Instagram pratiocima pokazala kako je izgledala kao devojčica, a svi su bili očarani njenim širokim osmehom.

PROČITAJTE JOŠ: DEČKO DŽORDŽA MAJKLA ZAVRŠIO NA ULICI! Fadi Favaz zaratio sa pevačevom porodicom, pa DEMOLIRAO skupocenu vilu! (FOTO)

Fanovi su je nagradili mnoštvom lajkova i pozitivnih komentara, te su bili saglasni u jednom - da je dobro prepoznatljiv izraz lica i osmeh zadržala do danas.

R. L.

#Dženifer Garner

'