AKTUELNO

Želi da neguje njegov talenat.

Jedna od najlepših glumica na svetu Megan Foks ponosna je majka troje dece. Ona često ističe kako su njeni naslednici samostalni i unikatni, a sada je jednom izjavom o svom sinu uspela da podigne veliku prašinu javnosti.

Naime, njen sin Noa, koji ima šest godina, gaji veliku ljubav prema modi i haljinama, a ona mu dozvoljava da odeću za školu bira sam.

Često se oblači sam, voli haljine. Šaljemo ga u veoma liberalnu školu, ali čak i tu ima priliku da čuje osude. Drugi dečaci ga napadaju i govore mu da dečaci ne nose haljine i roze boju. Ipak, trudimo se da mu ulijemo samopouzdanje i ohrabrimo ga da može da nosi šta god želi, bez obzira na reakcije okoline - rekla je Megan tokom jednog intervjua i dodala:

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE SILOVANA SA 15 GODINA, zbog supruga je probala s*ks utroje, a onda ga je uhvatila u prevari: Slavna glumica šokirala svet detaljima iz svog života! (FOTO)

On dizajnira i crta modne kombinacije, veoma je talentovan. Ali opet, još uvek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad veoma dečije. Mnogi ljudi su komentarisali činjenicu da on nosi haljine. Rekla sam da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi šta god poželi.

Pink.rs

#Megan Foks

'