AKTUELNO

Mnogi su prebacili Kim to što nije udomila životinje nego ih je kupila.

Kim Kardašijan, planetarno popularna starleta je prošle nedelje razbesnela svoje pratioce na Instagramu objavivši video u kojem se vozi u automobilu sa suprugom Kanje Vestom pokraj antilopa koje su bile uplašene i istraumirane brzom vožnjom ovog para.

Naime, sada nakon što su Kim i Kanje dobili upozorenje o maltretiranju životinja, starleta je pazarila dva psa koja je uslikala i radosno podelila vest sa svojim obožavateljima kojih ima skoro 150 miliona na Instagramu.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Upoznajte naše nove bebice. Samo su nam potrebna imena! Nort je smislila imena koja odgovaraju u našem drugom pomerancu Sušiju. Želi da se bela ženka zove Sake, a crni mužjak Soba ili Soj Sos. Dodajte svoje ideje - napisala je rijaliti zvezda ispod fotografije.

Mnogi su prebacili Kim to što nije udomila životinje nego ih je kupila, a neki od komentara su glasili "Zar nisi rekla da nemaš vremena za životinje i da se ne možeš brinuti za njih?".

Takođe, smatra se da ovim postupkom Kanje i straleta pokušavaju da se "operu" od uzbune koju su izazvali vožnjom u neposrednoj blizini antilopa.

Inače, poznati par mora platiti kaznu u iznosu od skoro 500 eura zbog uznermiravanja životinja.

Autor: Pink.rs

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'