AKTUELNO

Potpuno iskrene.

Plastična hirurgija je za mnoge i dalje tabu tema, ali su neke poznate dame progovorile o korekcijama kojima su se podvrgle. Ove slavne dame se ne boje da priznaju da su zbog izgleda išle pod nož (ili barem na injekcije), a evo i šta su tačno radile na sebi:

View this post on Instagram

la vida es bella

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kajli Džener je još 2016. godine, kad joj je bilo nepunih 20 godina, na svojoj aplikaciji priznala da je povećala usne filerima.

Za sada imam samo filere u usnama. Ipak, držim se one "Nikad ne reci nikad". Ako ikad budem nesigurna oko nekog drugog dela svog tela, verovatno ću ga promeniti - napisala je tada Kajli, a ove godine je u jednom intervjuu priznala da je filere ubrizgala i u druge delove lica, ali nije naglasila u koje.
View this post on Instagram

Off to dinner in denim...

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Neću da vas lažem, nakon određenih godina kreme deluju samo na teksturu kože dok se za održavanje njene elastičnosti mogu osloniti samo na vitaminske injekcije, botoks i kolagen -  otkrila je Sindi Kraford u jednom intervjuu.
Vodim jednostavan i zdrav život što takođe čini čuda za moj izgled. Pijem puno vode, pazim šta jedem, redovno vežbam... Ipak, za kvalitet svoje kože mogu da zahvalim plastičnoj hirurgiji - objasnila je manekenka.
View this post on Instagram

Big Bardi

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

Pevačica Kardi Bi otvoreno priča o svemu pa nije iznenađujuće da je priznala i sve zahvate koje je radila na sebi. U jednom intervjuu 2017. godine otvoreno je pričala o svojim implantatima u grudima i ilegalnim injekcijama za povećanje zadnjice kojima se podvrgla pre nego što je postala bogata i slavna. Ranije ove godine priznala je i da je bila i na liposukciji jer je htela što pre da se reši kilograma koje je dobila u trudnoći.

Pink.rs

#Kajli Džener

#Kardi Bi

#Sindi Kraford | Cindy Crawford

'