AKTUELNO

Sada spava po zabačenim ulicama i jeftinim motelima.

Fadi Favaz, nekadašnji ljubavnik Džordža Majkla, trenutno prolazi kroz veoma težak životni period. Fadi je završio na ulici kao beskućnik, pošto je izbačen iz vile preminulog pevača pre dva meseca.

PROČITAJTE: KAJA SE OGLASILA NAKON GLASINA DA SE RAZVODI! Svi pričaju da je Džeka prevarila sa fudbalerom, a evo šta je pevačica sada poručila! (FOTO)

Foto: Wikipedia

Sve se dogodilo u julu kada je porodica Džordža Majkla odlučila da ga izbaci iz kuće. Nakon toga Fadi je ostao bez krova nad glavom, posle čega je počeo da spava po zabačenim ulicama Londona i motelima koji su veoma jeftini.

Majkl u testamentu svom dečku nije ostavio ništa, a nakon svega što mu se desilo Fadi je odlučio da progovori o porodici Džordža Majkla.

Uzeli su mi ključeve pre dva meseca na prevaru i zbog toga spavam na ulici umesto u sopstvenoj kući. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž Majkl - napisao je Fadi.

Foto: Printscreen YouTube/Phillip Phillipss

Fadi je čak i uhapšen u julu, nakon što je navodno razbio prozore i svetla u domu, a onda je počeo da negira kako je poznavao muzičara.

Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočaram. Tragično je to što se dogodilo Džordžu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao - izjavio je Fadi.

Inače, Fadi i Majkl su bili u vezi od 2012. godine, a upravo je Fadi bio taj koji je pronašao muzičarevo beživotno telo.

Pink.rs

#Džordž Majkl | George Michael

'