AKTUELNO

Privatni život joj je poput filma.

Čuvena meksička glumica, pevačica i lepotica Talija, rođena kao Arijanda Miranda danas ima 48 godina, a mnogi pamte njenu poznatu sapunicu "Rosalinda", koja je jedno vreme bila najgledanija u Srbiji i zemljama u okruženju, kao i seriju "Marimar", u kojoj je takođe glumila.

Foto: Tanjug

Talija se proslavila van granica svoje zemlje serijama gorepomenutim serijama, koje su se pre dvadesetak godina emitovale na TV Pink.

Uspešno je gradila i pevačku karijeru, a danas nastupa širom sveta i bavi se kreiranjem odeće, pa je glumu zapostavila.

Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.

Poznati par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od retkih primera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću.

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Ona je aktivna na društvenim mrežama, a evidentno je da se nije mnogo promenila i da ju je lepota krasila ceo život.

Talijin život obeležile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

Glumici je pre 11 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada - govorila je Talija jednom prilikom, a posle izvesnog vremena uspela je da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Pink.rs

#Talija

'