AKTUELNO

Mala od skandala!

Kajli Džener, vlasnica kozmetičke imperije i rijaliti zvezda, ostvarila je sa svoje 22 godine nešto o čemu mnogi sanjaju. Ona važi za jednu od najpopularnijih osoba na planeti, a biznis kojim se bavi doneo joj je titulu najmlađe milijarderke na svetu. No, ona i dalje voli skandale.

Kajli je iznenadila sve svoje fanove kada je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je u zagrljaju svog dečka Travisa Skota sa kojim ima ćerkicu Stormi. I tu ništa ne bi bilo čudno da na fotografiji Kajli nije potpuno gola! Naime, na fotografiji je okrenuta leđima, a u prvom planu je njena zadnjica. Slika je za samo pet sati od objavljivanja zaradila skoro 10 miliona lajkova, ali svi se pitaju da li će Instagram reagovati.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Naime, poznato je da je na ovoj društvenoj mreži zabranjeno deliti i objavljivati golotinju, te da ličnosti koje to čine mogu da budu kažnjene blokiranjem profila ili čak trajnim brisanjem naloga. S obzirom na to da je Kajli šesta po redu osoba na svetu koja ima najviše pratilaca, čak 145 miliona, te da od objava na Instagramu zarađuje basnoslovne svote novca, ne isplati joj se da objavljuje ovakve fotografije. Da li će Instagram reagovati, ostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Fotografija

#Kajli Džener

'