AKTUELNO

Uznemirujuća ispovest.

Svetski poznati glumac Bred Pit trenutno je u žiži javnosti zbog novog hit filma "Bilo jednom u... Holivudu". Glumac je ovim povodom dao veliki intervju za jedan inostrani medij, u kom je između ostalog otkrio do sada nepoznate detalje svog života.

Pit se prisetio detinjstva i činjenice kako je vaspitavan da ne pokazuje slabost, te da tek sad, u zrelim godinama, sebi ponekad dozvoli da bude ranjiv.

Foto: Tanjug AP/Shizuo Kambayashi

Osvrnuo se i na jedan od najtežih perioda u životu - kada se nakon 11 okončao njegov brak sa Anđelinom Džoli. Jedan od glavnih razloga za kraj bila je i Bredova odanost alkohola, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su porodično sa decom leteli privatnim avionom.

Uzeo sam stvar na kraju u svoje ruke i odrekao se alkohola - rekao je Pit, i priznao da je 18 meseci odlazio na sastanke anonimnih alkoholičara nakon što je Džolijeva predala papire za razvod.

Foto: Tanjug AP

Glumac je otkrio i da je grupa okupljala samo muškarce, a da mu je pomoglo to što su svi bili otvoreni i spremni da pokažu svoje greške.

Gledate sve te muškarce koji sede u krug i sasvim iskreno progovaraju o najintimnijim stvarima, a tako nešto nikada pre toga nisam doživeo. To je bilo moje sigurno mesto gde su osuđivanja svedena na minimum, a i ja samog sebe nisam puno osuđivao - ispričao je Pit.

Slavni glumac tu nije stao sa priznanjima, već je otkrio da se pored alkoholizma, borio i sa zavisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

To su bile devedesete i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatni zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku postao sam pustinjak, bio sam nesvestan svega što se oko mene dešava - zaključio je Bred Pit.

Foto: Tanjug AP

Pink.rs

#Bred Pit | Brad Pitt

'