AKTUELNO

Verovatno više nikada neće pristati.

Italijanska diva Monika Beluči se posle 14 godina braka razvela od svog supruga Vensana Kasela, sa kojim ima dve ćerke Devu i Leoni.

Ona je odlučila da ponovo pronađe svoju sreću, što je i učinila kada je uplovila u ljubavnu vezu sa 18 godina mlađim francuskim umetnikom Nikolasom Lefebvreom, koji je prati na svim javnim događajima i koji joj je neizmerna podrška.

Foto: Tanjug AP/Petros Giannakouris

Monika je ostvarena na svim životnim poljima, a trenutno najveću pažnju posvećuje svojim ćerkama koje su u pubertetu i trudi se da njima otvoreno razgovara o tabu temama kako bi ih što bolje upoznala sa savremenim svetom.

Imam dve ćerke i u odnosu na pre 17 godina vidim promene u načinu komuniciranja na temu muškaraca, ljubavi, seksa... Mislim da ne možemo govoriti o ratu s muškarcima, nego u pronalaženju svega što može uticati na razvoj odnosa između muškaraca i žena. Ljudi se menjaju, vreme takođe. Kao i svaka majka, želim ćerkama bolji svet u kojem neće biti straha od razgovora.

Foto: Tanjug

O Monikinom izazovnom telu pričalo se mnogo, kada se potpuno obnažena pojavila u erotskim scenama za film ,,Nepovratno". Tada je kontroverznom filmu 2002. godine glumila žrtvu brutalnog silovanja, a danas bi dobro razmislila da li bi na to pristala zbog svoje dece.

Važnije od filma mi je kako će moje ćerke reagovati i šta će im zbog toga govoriti u školi. Danas bih dvaput razmislila trebam li prihvatiti neku tako moćnu ulogu - priznala je Monika.

Pink.rs

#Monika Beluči | Monica Bellucci

'