AKTUELNO

Imao je buran ljubavni život, a optužen je i za zlostavljanje poznate pevačice!

Sredinom poslednje decenije 20. veka u Srbiji je emitovana serija "Kasandra" koja je pomerila sve granice, a za glavnim glumcima Koraimom Tores i Osvaldom Riosom i danas lude fanovi ove telenovele.

Foto: Printscreen YouTube/Kasandra EMDT

Osvaldo Rios ostao je upamćen kao dobar i loš jer je tumačio dva lika - bliznace Luisa Davida i Ignjacia Kontrerasa. Osvaldo će u oktobru napuniti 59 godina, a i dalje važi za velikog zavodnika. Popularni glumac ženio se tri puta, a trenutno uživa u ljubavi sa Lu Rodrigez.

Popularni glumac je na pragu sedme decenije života, ali i dalje izgleda brutalno dobro, što govore i fotografije na njegovom Instagram nalogu, gde je veoma aktivan.

Ono što je bacilo mrlju na njegovu karijeru je činjenica da su ga optuživali zbog silovanja poznate pevačice Šakire sa kojom je bio u vezi. Ta vest je isplivala na površinu kada je tri meseca ležao u zatvoru zbog prebijanja jedne od svojih devojaka. Priču o zlostavljanju Šakire je demantovao, te istakao da je i ona sama govorila da je prema njoj bio "princ".

Glumac ima trojicu sinova - Đulijana, Osvalda i Alesandra, a prvi je slika i prilika svog oca, što možete videti i u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Kasandra

#serija

'