AKTUELNO

Na njegovoj listi se nalaze i poznati muškarci, ali i oženjeni!

Poznati reditelj Džoel Šumaher, režiser filmova "Betmen zauvek" i "Fantom iz opere", otkrio je u intervjuu za jedan strani časopis šokantne detalje iz svoga života. Naime, režiser je naveo da je za svojih 80 godina spavao sa 20.000 muškaraca.

Pročitajte: KETI PERI TRUDNA, ORLANDO BLUM POSTAJE TATA? Pevačica pokazala stomačić, pljušte čestitke sa svih strana! (FOTO)

Spavao sam sa između 10.000 i 20.000 muškaraca. Imao sam s*ks sa poznatima, sa oženjenima i sve ću to poneti u grob. Nisam pričao ni o kome ko mi je pružio tu čast da sa mnom deli krevet - izjavio je režiser.
View this post on Instagram

29 августа 80 лет исполняется режиссёру Джоэлу Шумахеру 🎬🎬🎬🎬🎬🎬 Наибольшую известность американскому режиссёру принесли работы над фильмами «Время убивать» (1996), «Телефонная будка» (2002), «Бэтмен навсегда» (1995), «Бэтмен и Робин» (1997), «Призрак оперы» (2004) и другие 🎥🎥🎥🎥🎥🎥 #историякино #режиссер #джоэлшумахер #joelschumacher #batman #кино #фильмы #времяубивать #movie #cinema #director #29august #29августа

A post shared by Blitz Films (@blitz_films) on

Džoel je juče napunio 80 godina, a već je nekoliko puta šokirao javnost svojim izjavama. Mnogi smatraju da je njegov film "Betmen i Robin" doživeo neuspeh zbog njegovih stavova. Reditelj je jednom izjavio: "Sada ima puno gejeva koji se udaju, žene, imaju decu ili je usvajaju. Kad sam ja bio mlad, ništa od toga nije bilo".

Pink.rs

#Džoel Šumaher

'