AKTUELNO

Haos!

Američka pevačica Tejlor Svift često posvećuje svoje pesme bivšim momcima ili ljudima sa kojima je svojevremeno zaratila u svetu šou biznisa.

Foto: Tanjug AP

Jedan od njenih najpopularnijih albuma koji je izašao 2017. godine bio je posvećen upravo skandaloznom šoubiz ratu između pevačice sA jedne i Kim Kardašijan, Kanje Vesta i Kejti Peri sa druge strane. Iako se jedan deo publike tada zasitio skandala i prepirki ovih milionera, pevačica nije odustala od svoje prepoznatljive taktike da dobije medijsku pažnju.

Tejlor je nedavno objavila svoj najnoviji album "Lover" na kome se nalazi pesma "The Man" za koju fanovi popularne pevačice spekulišu da je posvećena glumcu Leonardu Dikapriju.

Pevačica se u tekstu osvrnula na dvostruke standarde između muškaraca i žena, ali i na ljubavni život slavnog glumca koji je poznat kao jedan od najvećih zavodnika Holivuda.

Fanovi navode da pesma zaista jeste posvećena glumcu jer je i ranije davala suptilne komentare na njegove ljubavne afere sa deset do dvadeset godina mlađim manekenkama, a ni on joj nije ostajao dužan.

Naime, Leonardo je navodno nekoliko puta komentarisao Tejlor u intimnim holivudskim krugovima navodeći da je ohola za novcem i slavom.

Kada sam bila mlađa, nisam uviđala dvostruke standarde u industriji. Sada shvatam da je to bilo zbog toga što sam bila klinka i svima je bilo simpatično što zarađujem i pevam svoje pesme. Kada sam počela da izgledam kao žena i da rasprodajem stadione širom sveta, to im je postalo grozno. Tada su za mene rekli da sam ohola za novcem i slavom i najbrutalnije me vređali - nedavno je izjavila Tejlor.

Ipak, jedan deo javnosti ne shvata zašto se Tejlor uvek lepi za bogate i uspešne muškarce koje, prema rečima onih koji ne podržavaju pevačicu, ili pokušava da zavede, ili da iskoristi radi sopstvene promocije.

Cela priča da je Leonardo vređao je budalaština, ona je karijeru izgradila glumeći žrtvu ... Ponovo to radi - glasi jedan od komentara ispod pesme.

Glumac još uvek nije davao javne komentare povodom ovih navodnih prozivki.

Pink.rs

#Tejlor Svift | Taylor Swift

'