AKTUELNO

Izabran je za najzgodnijeg muškarca.

Na manifestaciji za izbor "Mister sveta" održanoj na Filipinima 23. avgusta gde je učešće uzela 71 zemlja, titulu Mistera dobio je Britanac Džek Heslvud koji ima 27 godina.

Ovaj zgodni Britanac je inače po profesiji avio-inženjer, a prema pisanju britanskih medija on je natprosečno inteligentan - ima IQ čak 181.

View this post on Instagram

🥚 Okay Ms. Ostrich, you can have your egg back!

A post shared by MR WORLD 2019 (@jackheslewood) on

Džek se godinama bavi manekenstvom, kao i njegove dve sestre koje su takođe manekenke. Sportista je, voli skijanje, redovno trenira i vodi računa o zdravom načinu života.

Pročitajte još: KETI PERI TRUDNA, ORLANDO BLUM POSTAJE TATA? Pevačica pokazala stomačić, pljušte čestitke sa svih strana! (FOTO)

Još od ranijih dana je bio zainteresovan za tehnologiju, a osim što je posvećen studiranju, manekenstvo ga čini još ispunjenijim.

Sa pet godina je imao električni bicikl i bio zainteresovan za mašine i tehnologiju. Još u osnovnoj školi ga je zanimala nauka, stalno je dizajnirao skutere. Uvek smo se šalili da će jednog dana biti inovator - izjavila je majka zgodnog Mistera sveta, koja za svog sina kaže da je pristojan, zabavan i dobro vaspitan, kao i da voli izazove i avanture.
View this post on Instagram

🌴

A post shared by MR WORLD 2019 (@jackheslewood) on

D. B.

#Džek Heslvud

'