AKTUELNO

Konačno otkriveno.

Fanovi popularne pevačice Majli Sajrus i glumca Lijama Hemsvorta još su u šoku zbog prekida njihove veze nakon deset godina zabavljanja i svega šest meseci braka.

Foto: Tanjug AP

I dok su strani mediji pisali da je jedan od razloga njihovog raskida zapravo pevačicino ponašanje, tačnije preterano uživanje u zabavama i provodu, pojavile su se nove spekulacije i nagađanja koji je razlog njihovog rastanka.

Naime, prema pisanju jednog inostranog magazina Majli se trudila da spase brak, ali nije mogla više da podnese Lijamove poroke u kojima je preterivao, kao što su alkohol i droga, što su ljudi iz njegovog okruženja negirali.

Foto: Tanjug

Svi njihovi prijatelji kažu da njih dvoje nikada nije ni trebalo da se venčaju, ali niko u tome nije mogao da ih spreči. Sada su samo narušili svoje prijateljske odnose – tvrdi izvor blizak ovom bivšem paru.
View this post on Instagram

So much Versacheeeeee @versace 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Izvori bliski pevačici rekli su da se par rastao nekoliko meseci pre nego što je Majli viđena kako se ljubi sa svojom prijateljicom Kejtlin Karter na jezeru Komo u Italiji.

Ovakvo ponašanje i optužbe na račun Lijama samo su pokušaj da skrene pažnju sa svog nedavnog skandaloznog javnog ponašanja – dodao je izvor.

Pink.rs

#Lijam Hemsvort

#Majli Sajrus

'