AKTUELNO

Svadbu zakazao za oktobar.

Teniser Rafael Nadal u oktobru će izgovoriti sudbonosno „da“. On je rešio da stane na ludi kamen sa Marijom Ćiski Pereljo. Njih dvoje su već punih 14 godina u srećnoj emotivnoj vezi.

Foto: Tanjug

Rafa i Ćiska staju pred oltar 19. oktobra u Polensi, malom španskom gradiću na obali mora. Kompletan luksuzni kompleks grada, koji uključuje bazene, privatne sobe, pa čak i helidrom, iznajmljen je za ovu priliku i biće na raspolaganju zvanicama na svadbi - javljaju mediji u Španiji.

PROČITAJTE: IPAK NIJE PRIHVATILA MARKA? U javnosti pričaju da su u odličnim odnosima, a evo šta rade Luna i Anabela van kamera bez Miljkovića! (FOTO)

Očekuje se dolazak brojnih svetskih poznatih ličnosti. Biće tu zvezde Reala iz Madrida, ali i brojni teniseri, pre svega Španci, sa kojima je Nadal igrao u Dejvis kup timu.

Foto: Tanjug AP/Ben Curtis

Ipak, pozivnicu neće dobiti Novak Đoković, koji na svoju svadbu sa Jelenom nije zvao Nadala. Zato će svoje mesto na svadbi da dobije Huan Karlos, španski kralj, koji je privatno dobar sa Nadalom.

PROČITAJTE: ŠOK SUSRET SLOBE I GASTOZA! Sinđelić došao na Radanovićev NASTUP kako bi se inatio Luni? Ovako je sve proteklo! (FOTO)

Pink.rs

#Novak Đoković

'