AKTUELNO

Nije mogao da veruje da je reč o fatalnoj plavuši.

Ove godine, 5. avgusta., obeleženo je 57 godina od kako je legendarna glumica zlatnog doba Holivuda i fatalna plavuša Merilin Monro pronađena mrtva u svojoj kući. Iako su se standardi lepote od kada je ona vladala scenom promenili, mnogi slavnu glumicu i dalje smatraju najlepšom ženom svih vremena.

Foto: Printscreen YouTube/Marilyn Monroe History 2

Pročitajte: 'STAROST TREBA SLAVITI I POŠTOVATI' Klaudija Šifer se PONOSNO slikala gola u petoj deceniji života za slavni časopis! (FOTO)

Alan Abot, čovek koji je pomagao u pripremi tela slavne glumice za sahranu, otkrio je jezive detalje o stanju u kome ju je zatekao. Alan je vodio jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija 1960-tih godina, a u svojoj knjizi otkrio je jezive detalje.

Bilo mi je teško da poverujem da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom na to da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao - prisetio se Alan u knjizi.

Foto: YouTube screenshot

Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni - dodao je pogrebnik.

Alan je dodao i da su među njenim stvarima pronađene i lažne grudi. Autopsija je pokazala da je Merilin umrla od "akutnog trovanja barbituratima", a bočice sa pilulama nađene su pored njenog kreveta.

Foto: Pixabay.com

Pink.rs

#Merilin Monro

'