AKTUELNO

Kameronova porodica tvrdila je da je smrt nastala zbog bolesti s kojom se Bojs dugo borio.

Kameron Bojs, zvezda Diznijevih filmova, iznenadno je preminuo u snu, nakon što je 6. jula 2019. godine doživeo epileptični napad u svojoj kući. Kameron je imao svega devet godina kad se pojavio u horor filmu "Kiefer Sutherland Mirrors", a njegov otac nedavno je otkrio kako mladi Bojs nikada nije odgledao ovaj film.

Kako je sada zvanično saopšteno, epilepsija se navodi kao zvaničan uzrok smrti ove mlade filmske zvezde, piše BBC.

Kameronova porodica još tada je rekla da je smrt nastala zbog bolesti s kojom se Bojs dugo borio.

Prva obudukcija bila je izvršena još 8. jula, ali je bilo potrebno dalje ispitivanje kako bi se utvrdio definitivan uzrok smrti. Čovek koji je vršio obdukciju utvrdio je da je Kameron preminuo zbog jakog epileptičnog napada.

View this post on Instagram

🥳

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

Kameron je imao svega 9 godina kada se pojavio u horor filmu "Kiefer Sutherland Mirrors", a njegov otac nedavno je otkrio kako mladi Bojs nikada nije odgledao ovaj film.

Mladi glumac potom je igrao jedno od dece Adama Sendlera u filmu "Grown Ups", ali je najpoznatiji po seriji "Jessie", koju je producirao Dizni, a u kojoj je igrao lik Luka Rosa.

Pomenuta serija ga je dovela do uloge Karlosa de Vile u "Descendantsu", poznatoj TV seriji koja prati živote dece Diznijevih negativaca.

Njegova prerana smrt dotukla je i slavne glumce kao što su Selma Hajek i Adam Sendler, čijeg sina je igrao u filmu "Grown ups". Oboje su se dirljivim porukama od mladog glumca oprostili na Instagramu.

- Imala sam privilegiju da igram Kameronovu majku u "Grown ups 1" i "Grown ups 2" i bili smo u kontaktu godinama. Bio je talentovan, pun duha, zanimljiv i zračio je. Njegova radost živeće zauvek u našim srcima, otišao je da pleše i sija negde drugde. Ljubav za njegovu divnu porodicu - napisala je Selma.

- Premlad. Presladak. Preduhovit. Jednostavno najpažljivije, najtalentovanije i najpristojnije dete. Voleo sam tog malog. Toliko sam bi vezan za njegovu porodicu. Toliko je brinuo o svetu. Hvala ti, Kameron, za svu ljubav koju si nam pružio. Toliko toga je još trebalo doći. Svima su nam slomljena srca. Mislim na tvoju božanstvenu porodicu i najdublje saosećam sa njima - napisao je Adam.

Njegovi roditelji su izdali saopštenje u kojem su naveli sledeće:

- S tugom u srcu obaveštavamo javnost da smo izgubili Kamerona. Preminuo je u snu, tokom napada koji je bio rezultat dugogodišnjeg medicinskog stanja zbog kojeg se lečio. Svet je izgubio svetlost, ali njegov duh, samilost i ljubaznost će nastaviti da živi u svima koji su ga znali i voleli.

View this post on Instagram

#bestteefinthegametour

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

Majka prerano izgubljenog glumca, Libi Bojs, oglasila se dve nedelje nakon smrti sina i prekinula bolnu tišinu zbog velike porodične tragedije.

Na Instagramu je 20. jula objavila crno-belu fotografiju preminulog Kamerona i napisala uz srce: "On je moj kompas".

Glumčev otac, Viktor Bojs, zahvalio se svima na ljubavi i podršci u ovim teškim trenucima.

- Preplavljen sam ljubavlju i podrškom koju je naša porodica dobila. Zaista pomaže da nam olakša bol zbog ove noćne more iz koje ne mogu da se probudim. Nemam reči da vam se dovoljno zahvalim - napisao je na Tviteru dan nakon smrti sina, 7. jula.

Glumčeva sestra Maja takođe se oglasila na Instagramu povodom smrti brata, a to je učinila pet dana kasnije, 11. jula.

- Da, preminuo je. Da, tužna sam. Kameron je bio moj najbolji prijatelj. On je neko koga ću uvek gledati kao idola. Njegov osmeh mogao je da osvetli sobu, kao ničiji. Bio je savršen. Uvek je govorio da ukoliko imate glas, imate privilegiju da taj glas iskoristite, i nikada nije olako shvatao tu ideju. Razumeo je odgovornost koju je nosio kao neko ko je toliko radovao decu.

Autor: Pink.rs

#Kameron Bojs

'